hubi1
Użytkownik
- Punkty z reakcji
- 8
- Punkty
- 18
- Strona internetowa
- hubi1.soup.io
Ten moment musiał nastąpić, że zrobię taki temat.
Ludzie którym blisko gry 8 bitowe i 16 bitowe! (NES, SNES, Sega Master System, Sega Mega Drive itd.)
Wołam was! Tak, do was mówię!
Jak już wszyscy jesteście to posłuchajcie mnie.
Tutaj możemy sobie o takich grach podyskutować, tak ogólnie, ale już zapowiadam, że tematy o poszczególnych seriach gier na takie systemy pojawią się na bank :mrgreen:
Drugie ogłoszenie, zbieram chętnych do rozgrywki online. O co chodzi? Gry które mają co-op, jak w NESowych np. Contra, Double Dragon 2 albo Ikari Warriors można sobie fajnie ogrywać przez neta na emulatorze Nestopia. Rozkurwiłem takich gier z kolegami w brud. Grywałem też w gry SNESowe, spoko to idzie ogarnąć na ZSNESie.
Tytuły na konsole SEGA jeszcze nie testowałem, to nie wiem jak to jest.
Tyle na gorąco, pewnie jeszcze coś ogłoszę.
To ogłszam coś. Temat obejmuje konsole od 1 do 6 generacji.
See youspace cowboy retro gamers...
Ludzie którym blisko gry 8 bitowe i 16 bitowe! (NES, SNES, Sega Master System, Sega Mega Drive itd.)
Wołam was! Tak, do was mówię!
Jak już wszyscy jesteście to posłuchajcie mnie.
Tutaj możemy sobie o takich grach podyskutować, tak ogólnie, ale już zapowiadam, że tematy o poszczególnych seriach gier na takie systemy pojawią się na bank :mrgreen:
Drugie ogłoszenie, zbieram chętnych do rozgrywki online. O co chodzi? Gry które mają co-op, jak w NESowych np. Contra, Double Dragon 2 albo Ikari Warriors można sobie fajnie ogrywać przez neta na emulatorze Nestopia. Rozkurwiłem takich gier z kolegami w brud. Grywałem też w gry SNESowe, spoko to idzie ogarnąć na ZSNESie.
Tytuły na konsole SEGA jeszcze nie testowałem, to nie wiem jak to jest.
Tyle na gorąco, pewnie jeszcze coś ogłoszę.
To ogłszam coś. Temat obejmuje konsole od 1 do 6 generacji.
See you