MCaleb
Użytkownik
- Punkty z reakcji
- 3
- Punkty
- 18
Tak mnie naszło na temat, jako że do metalu w pewnym sensie wracam. Zna ktoś jakieś dobre zespoły godne polecenia?
Ze swojej strony polecić mogę:
Hunter - polski zespół. Trochę zbyt mądre teksty próbują pisać, co miejscami mi przeszkadza, jednak ogólnie jest przyjemnie.
Rammstein - metal po niemiecku naprawdę dobrze brzmi, a i zespół ten jest całkiem znany.
Eisbrecher - skoro już jesteśmy przy niemieckim metalu. Trafiłem nań przypadkiem i przypadł mi do gustu. Dwa kawałki nawet puszczałem na SB lata temu.
Megadeth - nowe albumy są takie sobie, jednak wiele spośród starych mocno daje radę.
Na tym zakończę, coby inni również mieli szanse dorzucić coś od siebie.
Proponowałbym również linki do utworów podawać na końcu - nie zgubią się w dłuższym poście.
Hunter - Dwie Siekiery
Rammstein - Weiner Blut (słaba jakość audio z uwagi na spierdoliny z youtuba)
Eisbrecher - Eisbrecher
Megadeth - Sweating Bullets
Oczywiście nie widzę przeszkód wrzucać własne ulubione tracki zespołów już wymienionych.
Ze swojej strony polecić mogę:
Hunter - polski zespół. Trochę zbyt mądre teksty próbują pisać, co miejscami mi przeszkadza, jednak ogólnie jest przyjemnie.
Rammstein - metal po niemiecku naprawdę dobrze brzmi, a i zespół ten jest całkiem znany.
Eisbrecher - skoro już jesteśmy przy niemieckim metalu. Trafiłem nań przypadkiem i przypadł mi do gustu. Dwa kawałki nawet puszczałem na SB lata temu.
Megadeth - nowe albumy są takie sobie, jednak wiele spośród starych mocno daje radę.
Na tym zakończę, coby inni również mieli szanse dorzucić coś od siebie.

Proponowałbym również linki do utworów podawać na końcu - nie zgubią się w dłuższym poście.
Hunter - Dwie Siekiery
Rammstein - Weiner Blut (słaba jakość audio z uwagi na spierdoliny z youtuba)
Eisbrecher - Eisbrecher
Megadeth - Sweating Bullets
Oczywiście nie widzę przeszkód wrzucać własne ulubione tracki zespołów już wymienionych.