Welcome to Laboratorium X-21

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Kochacie kadzidełka? Ja też! :3

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Kadzidełka niespecjalnie, ale świeczki zapachowe owszem. :3 Dostałam od ch*ja na święta, to teraz sobie smrodzę w chałupie. Najbardziej ciekawi mnie czekolada z miętą, ale musi poczekać na swoją kolejkę, gdyż waniliowa z Ikei jeszcze się nie wypaliła.
Niestety jeśli chodzi o inny rodzaj smrodzenia, a mianowicie kominki, to mam dość traumatyczne doświadczenia - dawno temu rozgrzany olejek prysnął mi na tablet graficzny, na szczęście nie na obszar roboczy, ale zostały takie brzydkie kropki. ;( Od tego czasu przestałam używać tego ustrojstwa, a świeczki trzymam z dala od biurka. ¯\_(ツ)_/¯

Strzelec

Nowy użytkownik
Punkty z reakcji
0
Punkty
1
Dostałam od ch*ja na święta

Bardzo miło się wyrażasz o kimś kto chciał Ci sprawić przyjemność, jak tak w ogóle możesz...

Co do mnie - najlepszym kadzidełkiem jest skóra od boczku i zapach płonącego kordytu.

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Strzelec napisał:
Bardzo miło się wyrażasz o kimś kto chciał Ci sprawić przyjemność, jak tak w ogóle możesz...
Przepraszam, nie chciałam żeby to tak zabrzmiało. ;c
xD

Co do tematu, to w mojej opinii najlepsze są świeczki z Ikei oraz Bolsius (chociaż te bywają drogie), te z Biedry też ujdą, chociaż kiedyś mieli lepsze.

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
Spoko, tutaj nie trzeba cenzurowac tekstu :D

MCaleb

Użytkownik
Punkty z reakcji
3
Punkty
18
Kadzidła są spoko, ale nieraz zdarzają się zbyt duszące. Świeczki zapachowe (a nawet zwykłe) potrafią natomiast "pożerać" ewentualny smród. Są idealne po "wywietrzeniu" mieszkania kiedy to smog już zagościł w pokoju.
Jedynie zawsze trzeba mieć się na baczności, by nie spowodować niefortunnego pożaru we własnej chałupie.