hubi1
Użytkownik
- Punkty z reakcji
- 8
- Punkty
- 18
- Strona internetowa
- hubi1.soup.io
Premiera miała miejsce już dawno, ale kto by tam używał ajfony. Dziś rano miała miejsce premiera na androida to informuje wszem i wobec. Grajcie i cieszcie się wąsatym Mario od Nintendo na komórki : D
Super Mario Run - czyli popierdalający mario i zbierający monetki, grzybki, gwiadki (weed xD) i inne takie. Na końcu dobiega i ratuje księżniczkę, czyli w sumie to co zawsze tylko trochę inaczej, bo... Zawsze platformowy, a tu jeszcze "automatic runner". Wygląda fajnie, czekałem na to bardzo, jak na każdego mario xD (hubi1 bardzo lubi serie gier Super Mario : D) Póki co sobie nie popykam, bo mam androida 4.0.4, ale jak tylko będę miał jakiś telefon co ma andka 4.2 lub wyżej to będę napierdzielał. Wezmę nawet wersję za 9.99$ która oferuje wszystkie poziomy, bo kurwa jak mogę nie uratować mojej księżniczki Peach < 3
No, to info zostawiłem. Zostawię jeszcze gameplay.
[youtube]https://youtu.be/E39ychZKnDI[/youtube]
Jak ktoś ogarnie niech się podzieli wrażeniami.
ps. Hejterzy serii gier z sympatycznym hydraulikiem, zbyteczni.
Super Mario Run - czyli popierdalający mario i zbierający monetki, grzybki, gwiadki (weed xD) i inne takie. Na końcu dobiega i ratuje księżniczkę, czyli w sumie to co zawsze tylko trochę inaczej, bo... Zawsze platformowy, a tu jeszcze "automatic runner". Wygląda fajnie, czekałem na to bardzo, jak na każdego mario xD (hubi1 bardzo lubi serie gier Super Mario : D) Póki co sobie nie popykam, bo mam androida 4.0.4, ale jak tylko będę miał jakiś telefon co ma andka 4.2 lub wyżej to będę napierdzielał. Wezmę nawet wersję za 9.99$ która oferuje wszystkie poziomy, bo kurwa jak mogę nie uratować mojej księżniczki Peach < 3
No, to info zostawiłem. Zostawię jeszcze gameplay.
[youtube]https://youtu.be/E39ychZKnDI[/youtube]
Jak ktoś ogarnie niech się podzieli wrażeniami.
ps. Hejterzy serii gier z sympatycznym hydraulikiem, zbyteczni.