Welcome to Laboratorium X-21

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

McGyverstwo Stosowane

Strzelec

Nowy użytkownik
Punkty z reakcji
0
Punkty
1
https://www.youtube.com/watch?v=UKTNWI0eYJ4

W tym temacie pragnąłbym opowiedzieć o umiejętności prawdziwego stalkera do przystosowania się do każdych warunków, uściślając - do naprawienia, stworzenia, zmodyfikowania dowolnej rzeczy / maszyny tak aby lepiej służyła naszym potrzebom. Wstawiajcie i chwalcie się swoimi patentami, coby każdy z nas mógł się podeprzeć podobnym pomysłem kiedy będzie to potrzebne.

Moje ostatnie dokonania:

1. Gopnik + Jedyny Słuszny Cytat na shotgunie ASG AGM003 Long

Myślę że nie wymaga to większego komentarza... Prawdziwie słowiański shotgun.

15239301_10208095486570521_282055036_n.jpg

2. Cardholder z drewna

Niesamowicie rozsierdziła mnie skórzana buła w kieszeni, którą nosiłem już n-ty rok. Z "oryginalnych" prawie 8 cm byłem w stanie zejść do 1,5 cm w najbardziej napakowanej wersji. Użytkuję już jakieś dwa miesiące i nie czuję żadnego dyskomfortu. Zrobiłem takie cudo z drewna sosnowego + gumka z pasmanterii która wszysta jest przez otwory widoczne po bokach. Zdjęcie przedstawia szkielet w trakcie impregnowania olejem lnianym.

15328385_10208156378812789_1509681662_n.jpg

Nie bardzo chce mi się robić zdjęć pozostałych pomysłów, natomiast mogę powiedzieć, że są nimi: bransoletka z gumki 0,5 mm (zawsze chciałem mieć jakąś silikonową albo ogólnie z gumy, teraz w końcu mi się to udało), a chwilowo męcze się z własnoręcznym dostosowaniem parametrów gitary akustycznej (bez pomocy lutnika).

Ogólnie chwalta się Panie i Pany swoimi osiągnięciami z dziedziny DIY. Z chęcią podpatrzę rozwiązania techniczne, jeśli coś będę robił :)