/me posiada konsole!Są tu osobnicy posiadający jakieś konsole? Nowe, stare, obojętnie. Pogadajmy se o nich, no chyba że gardzicie. xD
Ehe, a weź wymień działającePosiadam:
Playstation
Playstation 2
Playstation 3
Xbox 360
Nintendo SNES
Pegasus
Gameboy Color
Nitnendo DS
Nintendo 3DS
Miałem PSP, planuje odzyskać.
A z tych co nie miałem planuje Xbox, Wii, a z nowych PS4.
Najczęściej gram Gameboy Color, Nitendo DS jeżeli chodzi o handheldy, a jeżeli o stacjonarne to SNES, Playstation 2, Xbox 360.
Pewnie dopisałbym też Playstation 3, ale zaraz po tym jak posiadłem i doszedłem do połowy Red Dead Redemption i Castlevanii Symphony of the Night okazało się, że muszę wyczyścić i zrobić konserwacje. Czeka, czeka, niedługo już się doczeka (pewnie w przyszłym miesiącu).
Nie znam eksklusyfów, ale zagraj w GTA IV, GTA V. Jak lubisz przygodowo-platformowe, to zapierdol w Odin Sphere Leifthrasir, będziesz zadowolony. Może Red Dead Redemption?Także ziściło się i załatwiłem sobie jakiś czas temu platejszyn 3. Poza tym że potrzebuję drugiego PADa do grania z ziomkiem w coopy, jakoś działa. Nakupiłem nieco tanich gier (sporo za całe 50p/sztuka), większość z nich raczej ssało, część wydało się choć ciut ciekawe, przynajmniej wreszcie przejdę GTA4. W każdym razie - na razie jestem zadowolony. Że to temat słabo przeze mnie badany, jakie eksklusyfy polecacie?
Tak przypuszczam - nie mam pewności, bo Sony mnie zbanowało za piractwoGTA4 akurat cisnę, mam wydanie Episodes from Liberty City. 5 niby też mam ale po co grać w betę jak mam pełną wersję na piecu. Red Dead Redemption mogę rozważyć choć musiałbym znaleźć kopię w rozsądnej cenie. Odin cośtam dostępne będzie tylko przez PS Store jak mniemam?