Lou
Użytkownik
- Punkty z reakcji
- 5
- Punkty
- 18
Z tego co pamiętam było tu trochę fanów serii Half-Life. 
Zastanawiałam się chwilę nad sensem tego wątku, bo jakby nie patrzeć seria jest martwa i nic nie wskazuje na to, że ów stan się w najbliższym czasie zdezaktualizuje. Ale fandom żyje i ma się względnie dobrze, a co poniektórzy wciąż liczą na cud, czyli HL3.
Co do mnie, jestem fanką HL od 2006 roku. Grało się we wszystkie części, w różne mody (nota bene takowe cały czas powstają) i inne bzdety typu "Codename Gordon".
Obecnie jedyna żywa gra z serii HL to Black Mesa, niezależny remake pierwszej części. Tych co nie grali informuję, że gra jest naprawdę zajebiście i profesjonalnie zrobiona; na tyle, że kupiłam jej płatną wersję i odliczam już dni do lata, bo wtedy mają w końcu dodać Xen. Jakby ktoś chciał przetestować BM, to dostępna jest wersja darmowa (nie, nie żadne demo), którą można sobie pobrać na Stima i normalnie zagrać.
Szkoda tylko, że Valve ma totalnie wyjebane...

Zastanawiałam się chwilę nad sensem tego wątku, bo jakby nie patrzeć seria jest martwa i nic nie wskazuje na to, że ów stan się w najbliższym czasie zdezaktualizuje. Ale fandom żyje i ma się względnie dobrze, a co poniektórzy wciąż liczą na cud, czyli HL3.
Co do mnie, jestem fanką HL od 2006 roku. Grało się we wszystkie części, w różne mody (nota bene takowe cały czas powstają) i inne bzdety typu "Codename Gordon".

Szkoda tylko, że Valve ma totalnie wyjebane...