Welcome to Laboratorium X-21

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Dziwolągi z Azji

Lou

Użytkownik
Punkty z reakcji
5
Punkty
18
Dobra, teraz zakładam temat na poważnie.
Jakie było najbardziej... chore/dziwne/pokręcone anime, jakie oglądaliście? Pytanie dotyczy również mangi.
Przez "dziwne" rozumiem zarówno znaczenie pozytywne, jak i niekoniecznie pozytywne. ;) I nie chodzi mi tu bynajmniej o hentajce i inne tego typu wynalazki. ;)

MCaleb

Użytkownik
Punkty z reakcji
3
Punkty
18
Kakugo no Susume, znane również jako Apocalypse Zero.
Radzę unikać tego ścierwa jak morowej zarazy.

Fabuła nie istnieje nawet w fantazji autora, postaci rysowane są osraną dupą, a animacja przyprawia o ból głowy i śledziony.
Rezultatem oglądania jest kac gigant i marskość wątroby, jako że widz chciałby jak najszybciej zapić to całe zdarzenie i mieć nadzieję na wyrwanie tego epizodu z życia.
Jedynym plusem jest to, że to tylko dwa epizody OVA, łącznie trwające jakąś godzinę i możliwość stwierdzenia, że oglądało się największą animowaną chujnię z roku 1996.

Lenny Weisstein

Użytkownik
Punkty z reakcji
11
Punkty
18
Pi piru piru piru pi piru piii...

Jeśli nie przeczytałeś tego z melodyjką, dobrze dla Ciebie.
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan to zdaje się największe popierdoleństwo jakie miałem okazję zobaczyć. Przetrwałem aż dwa i pół odcinka, co patrząc na to z perspektywy czasu wydaje się być czynem godnym upamiętnienia w pieśni przez barda. O ile fabuła wydaje się dość prosta, to po prostu akcja jest tak durna że widz ma ochotę sam palnąć się w głowę Excalibolgiem i zalać pokój kubikiem juchy.

Sölve

Piorun Kurwisty
Członek ekipy
Punkty z reakcji
75
Punkty
28
Lenny Weisstein napisał:
Pi piru piru piru pi piru piii...

Jeśli nie przeczytałeś tego z melodyjką, dobrze dla Ciebie.
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan to zdaje się największe popierdoleństwo jakie miałem okazję zobaczyć. Przetrwałem aż dwa i pół odcinka, co patrząc na to z perspektywy czasu wydaje się być czynem godnym upamiętnienia w pieśni przez barda. O ile fabuła wydaje się dość prosta, to po prostu akcja jest tak durna że widz ma ochotę sam palnąć się w głowę Excalibolgiem i zalać pokój kubikiem juchy.
Za jakie grzechy przypomniałeś mi o tym jebniętym aniołku...

Lenny Weisstein

Użytkownik
Punkty z reakcji
11
Punkty
18
No wybacz, taki temat, to się prosiło. Jak potrzebujesz "trigger warnings" to chyba z Ciebie uciekła dusza Laboranta.
Nie ma litości dla biedaków!

Valentino

Użytkownik
Punkty z reakcji
0
Punkty
6
Pokazano mi pierwszy odcinek "Nanbaka Prison". Cierpiałem.