Missile
Jebanz pedał
- Punkty z reakcji
- 27
- Punkty
- 28
- Strona internetowa
- kowekvsapap.ru
Dziwne, że nie ma jeszcze o tym tematu. Jedno z moich ulubionych anime. Tak, główny bohater to narcystyczny pedał, a w każdym odcinku jeżdżą mechy i szczelajo sie ze sobo, ale mimo że te elementy normalnie powinny odstraszyć mnie na kilometr - całą serię anime łyknąłem chyba w 3 albo 4 dni. Najmocniejszym elementem była jak dla mnie fabuła, zaskakiwała, pędziła do przodu, nie było chwili nudy. Momentami przypominało mi to rozgrywki między L a Yagami z Death Note. No i oczywiście <3 C.C. Aż chyba sobie całość odświeżę.
Edit: zarys fabuły, bo zapomniałem. Rzecz dzieje się w Japonii, podbitej przez siły Wielkiej Brytanii. Całość rozgrywa się w przyszłości, a główną siłę ognia stanowią mechy, dzięki którym UK podbiła większość świata (a może cały, nie pamiętam). Lelouch - młokos, zblazowany narcystyczny gej, otrzymuje ni stąd ni z dupy moc, która pozwala mu dowolnej osobie osobie wydać jakikolwiek rozkaz, który zostanie przez nią bezwzględnie spełniony. Może zrobić to tylko raz, później ta osoba uodparnia się na jego moc. Korzystając z tej mocy Lelouch spróbuje uwolnić Japonię spod panowania Brytoli.
Edit: zarys fabuły, bo zapomniałem. Rzecz dzieje się w Japonii, podbitej przez siły Wielkiej Brytanii. Całość rozgrywa się w przyszłości, a główną siłę ognia stanowią mechy, dzięki którym UK podbiła większość świata (a może cały, nie pamiętam). Lelouch - młokos, zblazowany narcystyczny gej, otrzymuje ni stąd ni z dupy moc, która pozwala mu dowolnej osobie osobie wydać jakikolwiek rozkaz, który zostanie przez nią bezwzględnie spełniony. Może zrobić to tylko raz, później ta osoba uodparnia się na jego moc. Korzystając z tej mocy Lelouch spróbuje uwolnić Japonię spod panowania Brytoli.